Tuesday, February 10, 2015

Recenzija Kerastase proizvoda


Zdravo svima!
Nažalost opet po ko zna koji put kasnim. Nešto mi sreća nije na mojoj strani. Nažalost imala sam porodične i zdravstvene probleme. Ne ja, da kucnem u drvo, ali meni jako bliska osoba i to mi je oduzelo želju za pisanjem bilo koje vrste. Ali sam slikala ako ništa drugo.....tako da izvinite. Upisala sam master, i neke jezike i kurseve i prebukirala se iskreno. Zbog toga sam došla do odluke da imam barem 3 posta mesečno ako mogu i  naravno više. Ali sam istrajna i uporna u ovome, bogami ne odustajem od bloga!
Kao sam naslov, ovde će biti detaljnija recenzija Kerastase proizvoda koje trenutno posedujem a i koristim u svakodnevnoj nezi. Pa da počnemo....




1.Kerastase specifique Bain Stimuliste- je šampn namenjen osetljivijoj glavi kose i skolnu opadanju. Namenjen je tankoj kosi sklonu lomljenju i opadanju. Ima u sebi gluco lipide, ali pošto ne znam šta je to, izostavicu taj deo haha
Košta 2800 din ako se dobro sećam, i dolazi u bočici od 250ml. Ono što je meni bilo važno, jeste to što je koncentrovan i meni sada traje tačno tri meseca, sa time da perem kosu 2 puta nedeljno i nikada više. Takođe dva puta je sapunjam, ali prvi put kada je sapunjam koristim meni voljene šampone tipa Nivea, Panetene ili Balea, samo da skinu taj prvi sloj prvljaštine i onda isperem pa stavim ovaj šampon i ostavim ga minut da deluje. Jako je prijatnog mirisa i ne peni kao većina šampona. Meni detaljno očisti kosu, čineći je mekanom,negovanom i divnom. Ja sam baš zadovoljna ovim preparatom i opet ću kada se potroši da platim 2800 kako znam i umem za njihov neki novi šampon. Ovaj su mi preporučili moji divni frizeri u City Spa Centru http://www.cityspa.rs/. Nisu me platili da ih reklamiram, čak štaviše nemaju pojma za ovo ali su moja iskrena preporuka. Uglavnom, poenta je da sam prezadovoljna sa šamponom, radi ono što svaki šampon treba da radi: čisti, neguje i osvežava.

2.Kerastase Ciment Thermique- ovo je krema za kosu koja je koštala isto tako 2800 din ne više od 3000 din sigurno. Razmišljala sam se baš dugo da li uzeti ili ne, ali posle toliko preporuka i saveta frizera uzela sam i nisam se ni najmanje pokajala. Ovo će biti onaj proizvod u koji ću da se kunem ceo život hahaha. Ja stavim količinu kao dva graška na ruke i na mokru kosu pre sušenja fenom namažem celom dužinom. Ima jako lagan i prijatan cintrusni miris. Namanjen je tankoj, oštećenoj kosi i čini je jačom i negovanom. Posle mnogih proizvoda od Unique One i Amike i svega i svačega, mogu sa sigurnošću da kažem ovo je TAJ hahaha....meni kosa ne bude teška, ni masna, nego stvarno živne i bude sjajna i prelepa. Zadovoljna sam jer za 150ml dobijem proizvod koji ispunjava sve uslove savršenstva i trajaće dugo, jer ga imam već tri meseca pa vi vidite. Ali moja kosa je malo ispod dužine ramena skoro na vrh grudi, pa ne znam ima li to neke veze a verovatno ima, pa bolje da naznačim. Ja ne znam kako drugačije da objasnim ovaj proizvod sem da je stvarno vredan para uloženih.

3.Kerastase Cristalase balzam za kosu.
Auu kako bačene pare, a znam da jesu jer em što se brzo potroši em što košta koliko i šampon, em ne čini nikakav čuda. Samo rasčešlja i to je to....što mogu da dobijem od bilo kakvog jačeg balzama. ne znam, iskreno sam razočarana jer jeste da imam prirodnu i netretiranu kosu, ali stvarno ovaj proizvod se nije istakao po ničemu. Ne bih ga preporučila. 

4. Kesraste Elixir ulje za kosu
Pisala sam već o ovome i neću ponavljati. Za ako se sećam 3500din pre 4 godine sam ja ovo ulje kupila i koristila ga baš često. Možda ukpno može da se koristi redovno godinu dana. Tako da se i te kako isplati novčano. A po kvalitetu neću ni da ponavljam. Ja ću čim skupim neke parice otići i kupiti ovo ulje i to bih vama iskreno preporučila jer je stvarno vredno. I preeedivno miriše i jako luksuzno. Ovo je bočica od 125ml, šta dalje reći....

5. Kerastse Intialiste serum  
 Košta 4500din i sanjala sam ga. Bukvalno! I isplatilo se! Ovo je zlato u bočici. Ima pumpicu sa kojom nanosite nekoliko kapi ovog proizvoda na teme tek oprane kose. Malo izmasirate i osušite kosu i rezultati su odlični. Prvo što ja ovo imam već dve godine dok mi nisu objasnili u salonu da bi to trebala da koristim u kontinuitetu jer će samo tako delovati. Ja sam trenutno na jednom mom programu rasta kose, koji sam sama smislila i sastoji se od korišćenja raznih tableta tj vitamina, mnogo zdravije ishrane, nekih mojih lasiona i smrdljivih bućkuriša za rast kose. Pa pošto ovo podstiče rast zdrave i obnovljene dlake kose i izuzetno je neguje, pomislila sam da je to savršena kombinacija. I polako vidim pormene na dlaci ali o ovome programu ću za koji mesec da pišem kada budem imala opipljive rezultate. U svakom slučaju ja sam stvarno zadovoljna sa ovim porizvodom i ne znam ni sa čim da ga uporedim, jer je stvarno jedinstven po svojoj svrsi i primeni. Ako imate te pare, i nije vam žao da date, uzmite ga bez razmišljanja. Ne znam kako deluje na kosu koja je farbana i oštećena ali iz nekoliko iskustava isto je oduševljenje. Ovaj proizvod je podosta skup i zato ne znam da li je baš TOLIKO vredan tih para, jer jeste savrsentvo u bočici, ali opet 5000 din nije lako dati u Srbiji za to ....pa neka bude na vama da odlučite :)

Ja Kerastase proizvode obožavam, i na nekoliko godina znam da skupim pare i nakupujem neke proizvode i sve ih iskoristim, pa se onda vratim Nivea proizvodima i tome slično i to najviše zbog para haha i tako se vrtim u taj začarani krug.

Nadam se da sam pomogla i još jednom se izvinjavam za kašnjenje

Sledeći postovi koje možete da očekujete uskoro su:
-moja trenutna nega lica
-recenzija L'accotane proizvoda
-recenzija parefema
-recenzija Naked paleta senki
-favorite meseca
-nastavak puta u Kinu (on je dosta zahtevan, traži ozbilnije pisanje, planiranje pa zato sam tu trenutno pauyirala)
-recepti neki :)

Pozdrav do sledećeg posta!



 


1 comment:

  1. Zahvaljujuci tebi sam uzela ovaj kerastase elixir i savrsen je! Jedva cekam post o nezi lica,osecam da ces me i tu naterati na neki trosak :D
    Gde kupujes Yankee svece?

    ReplyDelete